irwi99 (irwi99) wrote,
irwi99
irwi99

Киссинджер: фашист Путин должн быть ликвидирован вместе с российским режимом (болгарск. яз.)

kissingerКисинджър:
Фашистът Путин трябва да бъде ликвидиран заедно с режима в Русия.

Фашистът Путин трябва да отговаря пред международен трибунал за престъпления

Наложително е да бъде ликвидиран днешният режим в Русия, предрича известният анализатор

Днешната цел на САЩ е разделението на Русия. Това заявява бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър в интервю на Джейкоб Хейлбран за външнополитическото издание National interest, цитиран от «Независимая газета» (НГ).

Напоследък се говори, че политиката на Вашингтон е насочена в посока да бъде „прекършен гръбнакът на сегашното руско правителство“. Това е само близката цел на САЩ в рамките на нейния стратегически курс за „разделението на Русия“, уточнява „Независимая газета“.

Разбира се сега в Москва ще гракнат в един глас, че Америка иска да унищожи Русия, искат тя да бъде поставена на колене…Всъщност въпросът е съвсем друг. Сега в целия демократичен свят разбраха, че Путин е установил и продължава да укрепва един фашистки режим в Русия. И тази фашистка Русия, която се ръководи от маниака Путин, стана толкова нагла, че започна военна агресия в Украйна. Нужни ли са по-убедителни доказателства от това?

Естествено, че САЩ и демократичният свят не могат просто да стоят и да наблюдават тези безобразия. Затова и в началото на март 2014 година Западът въведе първите санкции срещу Русия, които постоянно се разширяват. Последните много сериозни санкции на САЩ влязоха в сила на 10 август тази година.

Главната цел на Запада е да бъде вразумена Русия. Но тъй като е ясно, че Путин не може да бъде вразумен, то очевидно трябва да бъде ликвидиран днешния режим в Русия. А самият главен фашист в РФ Путин – да отговаря за своите престъпления пред международен трибунал, който трябва да бъде създаден в най-близко време.

Така че сега САЩ и Западът действат не против страната Русия, а срещу Путин, на чиято съвест тежи отговорността за престъпното анексиране на Крим, за войната в Донбас, за създаването на фашизма в Русия и т.н.

Ако това ще доведе Русия до колапс, както се казва – това ще е й нейният край, предрича Кисинджър.

източник: Фактор
http://bultimes.com/kisindzhar-fashistat-putin-tryabva-da-bade-likvidiran-zaedno-s-rezhima-v-rusiya/

http://www.faktor.bg/novini/svjat/55765-henri-kisindzhar-fashistat-putin-tryabva-da-otgovarya-pred-mezhdunaroden-tribunal-za-prestapleniyata-si.html
Tags: russia, vladimir putin, Владимир Путин, Россия
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 1 comment